Nominalizări / Distincții  

   

Cele mai noi publicații  

   

Parteneri  

   

Muzeul în presă  

   

   

150 de ani de la înființarea Colegiului Național „B.P.Hasdeu” Buzău

Detalii

Muzeul Județean Buzău, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Buzău, are onoarea de a participa la activitățile aniversare cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la înființarea Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” prin organizarea unei micro-expoziții dedicată istoriei acestei prestigioase instituții de învățământ.

Expoziția aduce în atenția publicului un patrimoniu valoros reprezentat de un număr de 34 piese din colecția de istorie a Muzeului Județean Buzău precum documente, diplome de absolvire, fotografii, care sunt reprezentative pentru istoria de lungă tradiție a Colegiului.

Vernisajul expoziției va avea loc marți, 12 septembrie 2017, ora 10.00, la sediul Colegiului Național „B.P. Hasdeu” din Buzău.

Vă așteptăm!

 

AddThis Social Bookmark Button
   

Traducere cu Google  

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Evenimente  

Manifestări de Ziua Națională a României

AddThis Social Bookmark Button
Citește mai departe...

Expoziția de artă cultă "Rodul tainic - sufletul omului"

Vernisarea va avea loc în data de 30 noiembrie 2017, orele 13.00, la sediul Muzeului Judeţean Buzău şi va putea fi vizitată pentru o perioadă de cel puţin trei ani.
AddThis Social Bookmark Button
Citește mai departe...

Expoziție "Podoabe străvechi" și sesiune de comunicări științifice "Milenii tezaurizate. Creație și spiritualitate"

Muzeul Județean Buzău organizează, în perioada 16-18 noiembrie 2017, a XVII-a ediție a sesiunii de comunicări științifice cu titlul: Milenii tezaurizate. Creație și spiritualitate. Pe 16 noiembrie se va vernisa și expoziția "Podoabe străvechi", care va putea fi vizitată până pe 4 februarie 2018.

AddThis Social Bookmark Button
Citește mai departe...